Nettbutikk med godt utvalg av krydder

Forskjellige typer organisk krydder fra Seasoned Pioneers.

En av mine største frustrasjoner da jeg bodde i distrikts-Norge, var å få tak i de krydrene jeg behøvde. Husker at jeg lette LENGE for å klare å få tak i piri-piri til en pizzasausoppskrift.  I den senere tiden har jeg vært på jakt etter diverse typer pepper og røkt paprikapulver. Paprikapulver har vært umulig å oppdrive i Oslo for meg.

Men lykke, det viser seg at alt er et tastetrykk i en nettbutikk unna, nemlig  Seasoned Pioneers .

Det beste av alt er at mange av krydrene og krydderblandingene er økologiske! Ja, det koster litt, men kvaliteten er bra og utvalget kjempegodt. Portoen er helt akseptabel, 5 engelske pund for frakt om du handler opp til 30 pund og gratis etter det.

Jeg kom over dette kryddermerket da jeg var i London for noen uker siden og gleder meg til å prøve det ut. De selger merket på Whole Foods Market i Kensington High Street. 

Hva kjøper et matvrak i London? Mat og krydder selvsagt!

7 kommentarer om “Nettbutikk med godt utvalg av krydder

    • Nei, det går som smurt. jeg har bestilt to ganger fra Seasoned Pioneers. En gang åpnet tollen pakken for å sjekke fakturaen (pakken var merket med 20 pund), men thats it. Det er veldig god kvalitet på krydderet derifra, så det har min helhjertede anbefaling.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s