Om bloggen

Jeg har laget en blogg for å loggføre mitt forsøk på å bruke minst en oppskrift fra hver kokebok jeg har. Jeg har i pr. i dag, 5. november 2010, 150 kokebøker med stort og smått – fra små hefter til store verk. Jeg kjøper stadig nye kokebøker og hyllene fylles opp.

Jeg har til nå stort sett bare bladd i kokebøkene for inspirasjon og fordi jeg synes det er interessant å lese om mat. Men nå har tiden kommet til å brette opp ermene og koke/bake ivei etter oppskrift. Jeg er bare en helt normal amatørkokk, og er ikke spesielt flink på kjøkkenet heller (ser ikke på meg selv som noen ny kandidat til masterchef). Men kanskje jeg blir bedre hvis jeg faktisk følger oppskriftene til punkt og prikke, og tør prøve nye ting?

Jeg kommer nok også til å ta med en del «golden classics», oppskrifter jeg faktisk har brukt mye fra enkelte kokebøker, mine egne favorittoppskrifter som jeg har kreert selv, oppskrifter jeg har funnet på nett, revet ut av blader eller oppskrifter jeg har tigget meg til fra venner. Jeg tenker også å komme med en del tips og triks, og nye matvarer jeg har testet.

Jeg kan kontaktes på eva.kuloy [at] gmail.com

2 kommentarer om “Om bloggen

  1. Kjempeprosjekt! Jeg digger det. Behøver ikke ha dårlig samvittighet neste gang jeg kjøper ny kokebok – jeg ligger laaaangt etter deg…
    Kan du gi meg et lite tips: Hvordan fikk du lagt inn tag til Blogglisten? Hvor? Har lett og lett…
    Ta gjerne turen innom mitt lille matprosjekt 🙂
    AC:-)

  2. Man skal aldri ha dårlig samvittighet for å kjøpe kokebøker. He he.

    Svarte i din blogg, men kom tilbake om du ikke forstår hva jeg mener.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s