Kokebokprosjektet får en gjesteblogger!

Kokebokprosjektet får en gjesteblogger, Reidar! Reidar og jeg ble kjent gjennom Krav Maga Academy i Oslo, og han en en av de få menn som har jeg båret på ryggen og løpt rundt i en gymsal med.

Reidar og hans samboer Hedda er glade i å invitere folk over på sosiale sammenkomster og det var hjemme hos dem jeg fikk gleden av å smake hans dekadente trøffeldip. Trøfler og potetgull, en kombinasjon jeg ikke ville ha kommet på, så her ser jeg potensiale.

Neste helg reiser Redar til Berlin på Grune woche  og lover å komme med rapport fra Tyskland.

Mer om Reidar fra Reidar:

Jeg er glad i god mat, gjerne av litt sjeldne råvarer. Velfødd fjærkre, krydrede pateer, lekre skinker , gode oster og friske grønnsaker setter smak og farge på et godt måltid, og sammen med en god vin og godt selskap synes jeg god mat er en av de beste opplevelsene livet har å tilby.

Det er mange gode restauranter, både i Oslo hvor jeg bor, og ute i verden. Jeg er veldig glad i å oppleve lokal mat og å spise på restauranter som tilbyr mat av lokale råvarer. Samtidig er det også spennende å se hvordan restauranter rundt i verden tolker tradisjonell europeisk kontinental mat. Tapas, Meze og Dim Sum er personlige favoritter siden man i løpet av et måltid kan plukke av og smake på mye forskjellig.

Jeg er også glad i å lage mat selv, kanskje av økonomiske grunner siden restauranter blir dyrt i lengden, men også siden det er spennende å ta oppskrifter på gode retter og gjøre en personlig vri på dem eller bare se om jeg greier å lage en komplisert rett. 

For meg er mat nytelse og en sosial aktivitet, men også mestring og helse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s