Jeg er tilbake!

Jeg har hatt et lite bloggopphold, siden jeg har vært en uke i Italia (Bologna og Milano), hvor jeg har spist pasta og sjokkert italienere.

Hvordan sjokkerer man så en italiener? Jo, man sier at man piffer opp bolognesesausen fra Barilla med ketchup. Bare prøv det neste gang du møter en italiener og du vil se øynene deres vide seg ut i ren skrekk, før de de vil få deg til å sverge på at du neste gang bare bruker litt ekstra pepper.

😉

5 kommentarer om “Jeg er tilbake!

    • Ja, det var kjempefint! Var i Milano også. Elsker Italia, verdens beste land med verdens hyggeligste mennesker. Hvis de bare kvitter seg med den ketsjupskrekken (tydeligvis veldig vulgært), så vil de bli helt perfekte. He he.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s