6 kommentarer om “Liten bloggpause …

  1. Ah, kjedelig! Pass på at når du er tilbake på jobb skal du sitte med armene helt inn til albuene hvilende på skrivebordet. Jeg er ikke lenger plaget av musarm etter at jeg begynte å sitte sånn. Også må du lære deg hurtigtaster, om ikke du bruker dem fra før.

  2. Åååååh!!! Den er sikkert lei ja!! GOOOOD BEDRING!!

    Vært nerd siden jeg var 10 år – aldri hatt en plage. Verken i rygg, nakke eller armer. Det er helt sykt. Enten er jeg heldig – eller så er jeg bare dum. Hadde du sett «arbeidsstillingene» mine hadde du fått akutt ryggvondt.

  3. Ha ha, ja jeg kan tenke meg det. Det er nok sånn at når man først har fått det en gang, så er det veldig lett å få det igjen. Heldigvis ser det ut til å gå rett vei, men tenker på bloggen hele tiden da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s